Nyt on mennyt tosi huonosti syömishäiriön osalta... Ilmeisesti stressi ja ahdistus alkaa näkyä tässä asiassa heti, vaikka yliopistokaan ei ole vielä edes alkanut. Mitenhän minä sitten voin, kun se alkaa?

Jotenkin on aina yhtä vaikeaa päästä yli ja eteenpäin BED-kohtausten jälkeen. On paha olla henkisesti ja fyysisesti ja tuntuu niin toivottomalta kaikki. Tyhmintä on, että tekisi mieli tämäkin tilanne hoitaa syömällä! Eli siis on paha olo liiallisen syömisen vuoksi -> menen syömään lisää?!!! Mikä ihme mun päässä on vialla??

Kotonakin on sellainen kaaos, että apua... Keskellä eteistä on sänky odottamassa, että veisimme sen varastoon. Uusi TV-hylly on paketissa odottamassa kokoamista. Uusi matto on paketissa odottamassa, että täällä siivottaisiin niin, että sen kehtaisi laittaa lattialle... Hohhoijaa. (Ollaan siis laitettu kotia ja se on periaatteessa kiva juttu, siksi en ymmärräkään, miksi tämäkin tuntuu niin vaikealta...)

Saisiko jostain ostaa lisää energiaa? Haluaisin jaksaa enemmän. Olen niin väsynyt koko ajan. Onko se joku masennuksen jälkitauti tai poismenovaihe, että on koko ajan uupunut? Toisaalta käsittelen kyllä unissa tosi paljon vaikeita asioita. Liikaakin. Kaipa se vie voimia, että on öisin niin vilkasta tuo alitajuinen elämä. Yhdestä kaverista näen paljon unta, hän on vaikuttanut minuun tosi paljon sekä hyvässä että pahassa. Samoin vanhemmista näen unta. Ja isoäidistä.