Reissu oli ja meni. Sää oli ihan mahtava ja muutenkin kaikki meni hyvin. Majoitus oli hieman omalaatuinen, mutta siihenkin tottui. ;) Siellä oli ilmeisesti remontti-into laantunut kesken kaiken, koska osin oli tosi hienosti laitettua tapettia jne. mutta esim. wc ja kylppäri olivat ihan hirveässä kunnossa. Tuli osteltua kaikenlaista ja syötyä ulkona. Sain mm. ihanan, punaisen lompakon. :)

Tällä hetkellä on kuitenkin päällimmäisenä mielessä KIPU. :( Oikealla puolella rinnassa ja hartiassa on ollut useamman päivän inhottava kipu. Se ei tunnu ihan joka asennossa, mutta häiritsee kuitenkin. Syvään hengittäminen ja tietyt asennot tuottavat kipua. Olen jo miettinyt, että pettääkö sydän tai keuhko vai mikä on vikana. Todennäköisimmin joku lihas tms. on syynä, mutta silti pelottaa... Vai onko tämä jotain hermokipua?

Majapaikassa oli kovempi sänky kuin mihin olen tottunut, sekin saattaa olla osasyyllisenä tähän. Nyt vain mietityttää, että pitäisikö varata aika lääkärille. En haluaisi, kun en ollenkaan tykkää omalääkäristäni. :( Mies on hieronut hartioita ja hetken se auttaa. Muutenkin tämä iltaa kohden vähän helpottaa, mutta yö sitten pilaa kaiken edistyksen.

Miten voikin kipu tällä tavoin viedä huomion kaikesta muusta? Kun varmasti ihmisillä on paljon kovempaakin kipua, johon verrattuna tämä ei ole vielä mitään. Silti en pysty oikein ajattelemaan mitään muuta. Ahdistavaa. :(