Tuo otskko kertoo sen, mikä on tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä. :) On nimittäin ihan tuskallisen kuuma, hiki vaan valuu pitkin selkää ja otsaa... Huh! Illalla tulee miehen veli perheineen käymään ja se tarkoittaa, että mulla on siivous- ja kokkauspäivä. Vaikka eihän tuo kokkaus mitenkään välttämätöntä ole, mutta tykkään tarjota jotakin itse tehtyä.

Tuo siivous menee vaan mulla nyt ihan hassusti, kun kiinnitän huomiota koko ajan kaikkeen epäolennaiseen. Sisustukseen, tavaroiden järjestykseen yms. joka ei todellakaan ole kovin tärkeää vieraita ajatellen. Äsken laitoin vähän johtojakin piiloon sellaisella johtolistalla, vaikka siis nuo johdot ovat olleet esillä jo kaksi vuotta... Ehkäpä kannattaisi imuroida nyt, tai tehdä jotain muuta tähdellisempää. :)

Ajattelin tehdä kahvin kanssa sellaisia minipizzoja sekä aivan mahtavaa mansikkakääretorttua. Tuota kääretorttua olen tehnyt useamman kerran jo, se on vaan niin ihanaa. Nam. :) Sen takia uskallan näin etukäteen jo sanoa, että se on mahtavaa... ;)

Mutta juu, pitää varmaan mennä taas siivoamaan meidän herran (=kissa) pissoja. Hänellä on ilmeisesti joko virtsatietulehdus tai psyykkisiä ongelmia, jostä pissaaminen johtuu... Tällä kertaa kokeilussa on tiskiaineen ja etikan seos, jos sillä lähtisi hajut. Vaikka hieman se epäilyttää - ehkä etikan haju vaan peittää alleen kaiken muun..?