Matka lähestyy! Huomenna olisi siis tarkoitus lähteä Viroon. Tarkempi matkakohde on Pärnu, jonne ajamme Tallinnasta. Vähän niin kuin menisimme etelään, mutta kohde on kuitenkin lähellä eli kaikki on ekologisempaa ja halvempaa. Hyvä niin. :) Pitkät hiekkarannat odottavat...

Äiti ja iskä tulevat samaa matkaa meidän kanssa Tallinnaan, ovat siellä päivän. Ja meillä on myös heidän autonsa, koska miehen autossa on sellaista vikaa, että sen kanssa ei voi lähteä reissuun. Matkan jälkeen täytyy siis päättää, korjataanko tuo vika vai pitääkö vaihtaa autoa.

Ai niin, kävin torstaina yliopisto-kampuksella, kun olin unohtanut yhden lappusen opiskelupaikan vastaanottamiskirjeestä. Oli kyllä tosi hieno paikka! Vanhoja rakennuksia ja ihanan vehreä sisäpiha, nurmikkoja ja puita. Ei se tietenkään talvella ole yhtä hienon näköinen kuin näin kesällä, vaikka kyllä ne rakennukset pelkästäänkin olivat hienoja.

Jotenkin vaan on tosi omituista, että olen menossa yliopistoon... Mulla on vieläkin ihan ihmeellisiä käsityksiä ja mielikuvia yliopistosta. Kaipa siellä kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä on opiskelemassa ja opettamassa... Tai niistä professoreista ei kyllä voi olla ihan varma..? ;)

Täytyy ottaa selvää myös YTHS:stä ja sen palveluista. Kaikki täytyy ottaa irti, minkä saa. :) No ei, mutta jos siellä olisi parempaa palvelua kuin terveysasemalla, niin vaihdan kyllä mielelläni sinne.

Nyt, taas vaihteeksi, pakkaamaan. On se ihme, että en opi pakkaamaan kevyesti, vaikka tässä on ollut harjoitustakin vaikka kuinka...